Endelig er MiFA-året i gang! Vi har begynt å rekruttere elever fra videregående skoler over hele Oslo til MiFAs pilotkurs 2016/2017.

Alle tredjeårselever ved de besøkte skolene kan søke om bli piloter. Men hva er egentlig en MiFA-pilot? Hvis du er nysgjerrig på høyere utdanning, vil lære mer om overgang fra VGS til universitet, hvilke studieprogrammer UiO tilbyr, karrieremuligheter, og vil bli mer bevisst på det valget du skal ta i april – ja da kan, og bør, du søke om å bli en MiFA-pilot.

Alle piloter får sine egne studentveiledere. Vi er 16 studenter som alle studerer ved Universitetet i Oslo. Vi er på ulike år i studieløpet og går ulike studieprogrammer. Noen av oss hører på Grieg, noen på Kari Bremnes og andre på Kygo –  med andre ord representerer vi et mangfold av mennesker som har til felles at vi er godt kjent med studentlivet og at vi virkelig ser frem til å hjelpe pilotene på veien til å ta selvstendige valg rundt høyere utdanning!

Har din skole hatt besøk fra en studentveileder fra UiO?

Vel, da har du fått en smakebit på hva dere kan forvente dere av kurset – spennende kurskvelder, nye venner, prosjektarbeid – og ikke minst hytteturen!

Husk å søke så fort som mulig – Kick-off er allerede 27. september og vi gleder oss masse. Her finner dere søknadsskjemaet.

Ellers kan vi anbefale alle å slenge inn en like på vår Facebookside. Her dukker det opp updates når nye blogginnlegg er på plass, som gir et innblikk i hva vi driver med i MiFA. Det vil komme tips, triks og interessante og relevante artikler som kan være til glede for alle i videregående skole som er nysgjerrig på høyere utdanning – enten man er MiFA-pilot eller ei.