«Skal vi på flere turer?!» spurte en av pilotene meg på do før avreise på søndag. Det var tydelig at hytteturen var blitt en suksess! 

Det er ikke mye man trenger å høre om MiFA før man forstår at hytteturen er noe av det både piloter og veiledere setter størst pris på. Over to dager får pilotene sjanse til både å bli bedre kjent med hverandre og veilederne. Programmet består av leker og øvelser, foredrag og oppstart av prosjektarbeidet.

På årets hyttetur deltok rundt 40 piloter og 15 veiledere. Turen startet smertefullt nok kl. 09:20 lørdag morgen, noe som viste seg å gå overraskende fint. Vel oppe på hytten noen timer senere ventet varm mat og et gjennomtenkt opplegg. Pilotene ble presentert for noen av veilederenes studievalg før de selv skulle reflektere over egne interesser og ferdigheter. Kvelden ble avsluttet med et herremåltid servert av vertskapet på hytta og en svært innholdsrik underholdningskavalkade (les: lipsync-battle, talentiade, spøkelseshistorier og veilederquiz). Vi kan skue tilbake på uforglemmelige øyeblikk som Tor Amunds «Take me to church», og Monsefs fantastiske tolkning av «Single ladies (Put a ring on it)» blant mange, mange flere!

Dag to ble brukt til mer inngående introduksjon og oppstart av prosjektarbeidet før turen ble avsluttet med enda flere leker og utveksling av snap og facebook – med andre ord; nye vennskap tok til.

Som Misam så fint sa det søndag før avreise: «Selv om dette virker som slutten, så er hytteuren faktisk bare begynnelsen». Han har så rett – fremover bli det bare mer moro, og vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med også dere som ikke var med på hytteturen.

Takk for en helt fantastisk helg.

Vi sees igjen på kurskveld 1. november.