Lørdag 14. oktober ble første kurskveld avholdt på Vilhelm Bjerknes Hus, Blindern. Pilotene fikk oppleve Hassan sin til tider tårevåte historie om hans studievalg (jeg så folk gråte, men skal ikke henge ut noen). Gjennom både oppturer og nedturer fortalte Hassan om veien fra å være fast bestemt på å studere jus, til å finne ut at læreryrket var det riktige for han. Alt fortalt med et riktig glimt i øyet.

Pilotene fikk lære om studiediamanten og hvordan den kan hjelpe de i å ta studievalg og filtrere all den informasjonen de kommer til å få framover. Etter en real matpause med wraps fra W.B. Samson (eller verdens beste Samson som jeg liker å kalle det) ble det testing av argumenter i Vote With Your Feet og foredrag om identitet av Hanna. Vote With Your Feet var en øvelse vi definitivt synes skal gjentas. Kvelden ble avsluttet med en real speed date med veilederne, men var det noen som fikk noen numre?

Vi takker for en skikkelig bra lørdag og minner om at neste kurskveld avholdes den 14. november Kl. 16-20 og skal handle om noen av de forskjellige fakultetene på UiO.