Har du spørsmål om UiOs studietilbud, opptakskrav eller søknadsprosessen? Er det litt skummelt å skulle søke på høyere utdannelse, og skulle gjerne hatt litt veiledning i hvordan du gjør akkurat det?

Da er du heldig. For i morgen, tirsdag 14.11. holder Knutepunktet på UiO åpent lenger for alle i MiFA (ja, det er lov å føle seg spesiell og heldig, for det er dere!). Knutepunktet er det sentrale infosenteret for søkere og studenter ved UiO, som betyr at de kan så godt som alt dere har spørsmål om.

De kan svare på alt fra opptak, studiekompetanse, semesteravgift til utveksling. De kan også masse om UiOs studietilbud og forskjellige studieprogrammer, opptakskrav, søknadsprosessen og henviser deg selvfølgelig dit du skal om de ikke skulle ha svaret på akkurat ditt spørsmål.

Knutepunktet holder til vanlig åpent mellom 10 og 15 mandag til fredag, men nå på tirsdag holder de åpent frem til 16.45, slik at alle MiFA-piloter har muligheten til å komme innom før kurskvelden begynner. Vi anbefaler alle som har spørsmål om studier, studiehverdagen eller bare trenger en prat om det å gå på universitetet å ta turen innom før kurskvelden.

Tirsdag 14.11
Åpent fra 10.00 til 16.45
Holder til i Lucy Smiths Hus, 1. etasje
Telefon: 22 85 82 00
E-post: studentinfo@admin.uio.no

Nettsiden til Knutepunktet finner dere her.

Problemveien 7, 0313 Oslo