Godt nytt år! Enda et år har gått og 2017 var nok et spennende år med mange spennende begivenheter. Både i politikken og for folk generelt, men ikke minst for MiFA. Vi har hatt mange spennende kurskvelder, men vi er ikke ferdig enda. Det hjelper ikke å se bakover, vi må se fremover!

Og se fremover skal vi, for allerede 16. januar kl. 16-20 holdes neste kurskveld. Den er åpen, så inviter med deg en venn! Påmeldingsskjema kommer veldig snart på Facebook-arrangementet som du finner her.

Vi minner også om at knutepunktet er åpent på Lucy Smiths Hus mandag til fredag 10-15 og der kan du få orientering om UiOs studietilbud og info om ulike studieprogrammer, svar på generelle spørsmål om opptakskrav og søknadsprosesser og henvisning videre til riktig kontaktpunkt på UiO ved konkrete spørsmål om emner eller studieprogrammer.

Veiledningssamtalen varer i ca. 20 minutter, og vi anbefaler at du gjør deg kjent med UiOs nettsider, og forbereder noen spørsmål før du kommer. Da har vi mulighet til å utnytte tiden på en god måte. Mer info finner du på knutepunktet sin hjemmeside her.

Om du likevel ønsker deg en liten tårevåt titt på året som har gått er det lett å søke på «2017 year in review» på YouTube 😉

La dette året bli supert!