Her finner du kontaktinformasjon og hva de forskjellige kontaktpunktene ved UiO og de forskjellige fakultetene kan tilby. Husk at Knutepunktet er det sentrale infosenteret som kan svare på de fleste spørsmål, men har du spesifikke spørsmål til forskjellige fakulteter kan du sende en mail eller ringe de. Ofte kan man avtale et veiledningsmøte for å få svar på spørsmål, men husk å forberede deg til slike møter slik at du får best mulig svar. Send gjerne inn spørsmålene du har før møtetiden!

 

Knutepunktet ved UiO

Hva kan du få hjelp med?

Knutepunktet er det sentrale infosenteret for studenter og alle som har spørsmål om studier ved UiO. De tilbyr veiledningstimer der du kan få svar på spørsmål om studietilbud ved UiO, ulike studieprogrammer, generelle spørsmål om opptakskrav og søknadsprosessen og henviser deg til riktig sted om du har konkrete spørsmål.

Der kan du avtale veiledningstime på ca. 20 minutter i deres lokaler som du kan avtale over mail eller telefon. Merk at Knutepunktet ikke kan vurdere din dokumentasjon (karakterkort ol.).

Åpningstider: Mandag – fredag Kl. 10-15
Telefon: 228 58 200
E-post: studentinfo@admin.uio.no
Besøksadresse: Lucy Smiths hus (1. etasje)

Det humanistisk fakultet
HF-studieinfo

Hva kan du få hjelp med?

Er du interessert i studiene på det humanistiske fakultet? Du kan få svar på hvilke utdanninger som tilbys og hva de innebærer og hva du kan jobbe med etter studier. Du kan avtale en 30 minutters veiledning ved å sende mail eller ringe til HF-studieinfo.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 11-15
Telefon: 228 56 293 (man-fre 09-15)
E-post: hf-studieinfo@hf.uio.no
Besøksadresse: P. A. Munchs hus (1. etasje)

Det juridiske fakultet
JF-infosenteret

Hva kan du få hjelp med?

Infosenteret kan svare på det meste rundt studier over mail eller telefon, men du kan også booke en 30 minutters veiledningstime der du kan få svar på spørsmål om valg av studier, spørsmål om utveksling, lover og rekler som student, tilrettelegging hva studiehverdag, permisjoner osv.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 10-15
Telefon: 228 59 500
E-post: info@jus.uio.no
Besøksadresse: Domus Academica

Det matematiske-naturvitenskapelige fakultet
MN-studieinfo

Hva kan du få hjelp med?

MN-studieinfo tilbyr drop-in timer med studieveiledning for lektorprogrammet mandager, men er også tilgjengelig for spørsmål på telefon og mail. Du kan få svar på spørsmål om studietilbud, opptak til studier, oppbygging av bachelor og utveksling.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 09-11 / 12-15
Telefon: 228 56 344
E-post: studieinfo@mn.uio.no
Besøksadresse: Vilhelm Bjerknes’ hus (1. etasje)

Det medisinske fakultet
MED-studieinfo

Hva kan du få hjelp med?

Du kan få svar på spørsmål over mail. Du vil vanligvis få svar innen et par dager. Der kan du få hjelp med studietilbud, opptak, utveksling osv. På mandager er studiekonsulenter for modul 1 og 2 på medisinstudiet tilstede.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 12-15
Telefon: 228 51 136
E-post: med-studieinfo@medisin.uio.no
Besøksadresse: Domus Medica

Det odontologiske fakultet

Ønsker du mer informasjon og kontaktinfo til studier på det odontologiske fakultet kan du gå inn på http://www.odont.uio.no/studier/kontakt/index.html.

Det samfunnsvitenskapelige fakultet
SV-info

Hva kan du få hjelp med?

Her kan du booke veiledningssamtale på 30 minutter der du kan få svar på spørsmål om utdanningsplan, tilrettelegging av studiehverdag, utveksling, karrieremuligheter, valg av emner osv. Kontakt SV-info på mail eller telefon for å avtale time.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 09-15
Telefon: 228 54 846
E-post: info@sv.uio.no
Besøksadresse: Eilert Sundts hus (1. etasje)

Det teologiske fakultet
TF-studieinfo

Hva kan du få hjelp med?

Her kan du få svar på spørsmål om blant annet studietilbud og opptak. Du kan også avtale veiledningstime over mail eller telefon.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 11-15
Telefon: 228 50 300
E-post: info@teologi.uio.no
Besøksadresse: Domus Theologica

Det utdanningsvitenskapelige fakultet
UV-studieinfo

Hva kan du få hjelp med?

Her kan du få hjelp med studieveiledning og spørsmål studier og studiehverdag. De kan også sette deg i kontakt med instituttet eller en saksbehandler ved behov.

ÅpningstiderMandag – fredag Kl. 11-15
Telefon: 228 44 445
E-post: uv-studieinfo@uv.uio.no
Besøksadresse: Helga Engs hus (3. etasje)