Velkommen til MiFA-året 2018/19, og velkommen til alle nye piloter! For deg som ikke visste det, så er du nå en MiFA-Pilot, og det betyr at du er med på det kuleste kurset som eksisterer på Universitetet i Oslo, i Norge faktisk. Egentlig i verden når jeg tenker meg om. Så, velkommen skal du være!

Vi veiledere (den kule gjengen som skal veilede deg gjennom dette året) gleder oss til å møte hver og en av dere og til se veien dere nå skal gå som dere har foran dere. Fra å sikkert være usikker på hva eller om du vil studere, til å ta et valg når våren kommer skal vi hjelpe hverandre og jobbe oss fram til et bra valg. Det er ingen dumme spørsmål og det er åpenhet for alle, vi gleder oss til å ta fatt på dette året sammen med dere!

Om du har spørsmål kan de rettes til stine.ofsdahl@admin.uio.no, som er ansvarlig for kurset. Du kan også selvfølgelig ta kontakt med en av veilederne. Har du husket å melde deg inn i Facebook-gruppen? Den finner du her.

Første kurskveld skal avholdes 25. september 16:30 på Georg Morgestiernes Hus på campus Blindern. Bygningen finner du på kartet under. Det vil også være veiledere som hjelper med veien ved Blindern t-banestopp før kurskvelden.

Blindernveien 31, 0371 Oslo